جدیدترین اخبار :
  • حضور منطقه آزاد چابهار در ششمین نمایشگاه بین المللی حمل‌ونقل، لجستیک و صنایع وابسته
  • سفر وزیر اقتصاد به چابهار و اولویت‌های دولت برای توسعه سیستان و بلوچستان
  • امضای تفاهم‌نامه ساخت ۱۰۰۰ کلاس درس در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • جزئیات پروژه‌های کلان و پیشنهادات مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار در دیدار با وزیر اقتصاد
  • وزیر اقتصاد: توسعه مناطق آزاد و مولدسازی دارایی‌ها، محور شتاب سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار:

مرز ریمدان یک فرصت طلایی برای چابهار است

اقتصادی | تاریخ خبر : 3/12/12 | تعداد بازید :817
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار گفت: مرز ریمدان به علت وجود موقعیت مناسب می‌تواند باعث جهش فوق العاده در حوزه صادرات شود.

محمد سعید اربابی بیان کرد: وظیفه اصلی سازمان‌های مناطق آزاد تولید ،ترانزیت و صادرات و امثال آن است و تا مادامی که به این موضوع نپردازیم عملاً بحث بازبینی درآمدها و جذب سرمایه نیز دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: مرز ریمدان فرصت فوق العاده طلایی برای چابهار است و اگر بتوانیم دولت را قانع کنیم که راه آهن چابهار و ریمدان را آغاز به کار کند و خود را به نقطه صفر مرزی وصل کنیم مطمئناً یک جهش فوق العاده‌ای در حوزه صادرات خواهیم داشت.

محمد سعید اربابی ادامه داد: این صادرات می‌تواند محصولات تولیدی منطقه آزاد و محصولات داخل کشور و حتی محصولاتی باشد که از اروپا و ترکیه وارد ایران می‌شوند که راهی پاکستان و چین خواهند شد.

وی تصریح کرد: جمعیت ۳۰۰ میلیونی پاکستان در کنار ما است از طرفی هم سیپک یعنی کوریدور چین و پاکستان در حال ساخت است و ما می‌توانیم از این طریق خود را به سیپک وصل کنیم.

محمد سعید اربابی اظهار داشت: اگر خود را به سیپک وصل کنیم عملاً از طریق راه آهن امکان اتصال اروپا و ترکیه و ایران به پاکستان و چین را با همین راه آهنی که به نقطه صفر مرزی وصل خواهیم کرد برقرار خواهیم کرد.

وی در ادامه بیان کرد: با کشیدن یک خط راه آهن ۹۵ کیلومتری از پلیس راه چابهار تا ریندان و یک ۴۵ کیلومتری از طریق نقطه صفر مرزی تا سیپک خود را به راه آهن سراسری چین - پاکستان متصل خواهیم کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این امر می‌تواند هم به امنیت و هم به اقتصاد این منطقه و همچنین کشور ایران کمک کند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل